tirsdag 1. mai 2012

Soling og bading på Las Canteras

Mandag 30.04 Spiste vi frokost hjemme og gikk deretter en lang tur langs "ruta de colesterol" som var en gang og sykkelveg med en del enkle treningsaparater oppsatt langs ruten av kommunen! (Dette burde innføres hjemme:-).


Lill og fatter'n på "hoftesving


På vår rundtur gikk vi også inn i kirken i Arucas,  la iglesia de San Juan Bautista, for en liten titt siden vi enda ikke har klart og rote oss til ett besøk der.


Etter og ha gått en runde her kjørte vi ned til Las Palmas for og nyte strandlivet. Fatter'n og Lill var kyllinger hehe så  jeg måtte redde familiens ære og bade i det deilige vannet. Det blåste litt så det var litt kaldt når kroppen kom over vannet, men dukket fort under igjen i det forholdsvis varme vannet. Ingen aqua viva's (brennmaneter) observert:-)


Hvite mann gjør så godt han kan...

Deretter spiste vi på en resaturant som lå på paseoen som faktisk hadde en helt egen meny for cøliakere så Lill fikk glutenfri Lasagne, Fattern spiste Gambas al ajillo (hvitløksreker) og jeg spiste Pizza.

Deretter ble det litt avslapping hjemme før vi gikk ned til El Parque hvor Juan Carlos serverte "kåldormar" (Kålruletter) med kokte poteter og tyttebærsyltetøy som smakte helt nydelig:-) Juan Carlos har vært kokk i sverige og har tatt en del av de Svenske rettene med seg inn i sitt kjøkken. Vi hadde med oss tyttebærsyltetøy til han fra Norge siden det ikke er så tilgjengelig her og i tillegg mener han att det Norske tyttebærsyltetøyet er bedre enn det Svenske;-) 

I dag skal vi møte Lise og Jon Ivar på flyplassen som kommer for og være med oss i en ukes tid:-)

Vi blogges!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar