mandag 7. mai 2012

Mas Palomas, Liten fjelltur og Paella på El Parque.

I dag tidlig dro vi avgårde til Mas Palomas. Det var litt skyet over Las Palmas i dag så vi dro sørover... Her var det knallvær når vi kom frem, men etter en times tid kom skyene også hit. Jon Ivar og jeg gikk en lang tur fra Mas Palomas og helt til spissen mellom Mas Palomas og Playa del Ingles. Her var det fullt av "hengende hud" (Nudiststrand...) så vi gikk og tittet ned i bakken en stund før vi kom ut av sonen :-)

Da vi kom tilbake til jentene var vi klare for litt mat som vi tok på en av kneipene i Mas Palomas. Maten kom omsider etter at vi hadde vente i en time! Jon Ivar kastet seg rundt mot en kelnerne til slutt og ropte TEMPO, TEMPO. Etter og ha spist på mange steder er det bere en ting og si... Langs turiststedene er det veldig mye dårlig mat og service. De beste stedene vi spiser er de små lokale spisestedene hvor de lokalbefolkningen selv spiser. Anbefalningen er helt krystallklar: Spis mat i Arucas:-)

I dag fikk vi middag hos Juan Carlos hos El Parque som disket opp med Paella. Helt nydelig mat og Juan legger hele sin stolthet i det han serverer, helt nydelig:-)Juan serverte oss personlig og det smakte helt nydelig.

Etter middagen gikk vi en liten tur rundt i Arucas og deretter ble det "Buenos Noches" :-)

Buenos Noches!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar