fredag 11. mai 2012

Sol, sol og atter sol :)))

Sol og varme.... Deilige dager.... :)
Nei været kan vi ikke klage på. Torsdag valgte vi å ikke ligge på stranden, men vi var allikevel på Playa de Las Canteras for å nyte sol, varme, god mat og drikke, - men i tillegg hadde vi lyst å "shoppe" litt i smågatene rundt Canteras'en. Men før det hadde Scott tatt oss med på den store Mercadoen i Las Palmas. En bygning som er et fast slags handelstorg for kjøtt, fisk og grønnsaker. Der inne var det boder på rekke og rad, med bugnende varesortiment av frukt og grønt, kjøttdisker med all verdens gode skinker og kjøttvarer, og flotte fiskedisker.
Etter shopping-runden vår i smågatene valgte vi å ta en tidlig middag på Tipico Español, og gå for en tapas-kveld på Jamõn Jamõn senere. God mat fikk vi begge steder, og det ble en hyggelig kveld :))


I dag fredag våknet vi opp til over 21gr allerede litt over åtte! Det blir definitivt en siste tur på stranden i dag. Jon vil absolutt ta en siste dukkert :-) Får se hva mere dagen bringer utover og evtl. blogge senere ;-)

Da er denne dagen snart til ende... Det har vært hot, hot, hot!! 38gr på stranden, og 39gr viste det i smågatene da vi kjørte gjennom Las Palmas på vei tilbake til Arucas. Jon fikk dukkerten sin, men jeg måtte stå manet-vakt og varsle om det nærmet seg noen, for det var veldig mange Aqua Vivas og Medusaer i vannet i dag. Da er det jo greit at vannet er så krystallklart at det går an å se de på lang avstand :-D
Vi lunsjet med tapas på Jamón Jamón og ruslet rundt i Arucas etterpå. Litt shopping ble det i dag og ;-)
Middagen har vi tenkt å innta på El Parque så får vi sagt ha det bra til de vi er blitt kjent med der.
Litt vemodig at det er siste kvelden her, men skal på den annen side bli godt å komme hjem og se igjen våre kjære, både to- og firbente.
Og, - vi skal jo tilbake hit igjen allerede i august!! :-)
Hasta la vista, Arucas!! :)) Vi har storkost oss her som vanlig :-)
Nå går vi ut for feriens siste middag og undertegnede gjesteblogger takker for seg ;-)

Lill
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar