torsdag 10. mai 2012

Las Palmas og Christoffer Columbus, Ha det bra til gjestene og Las Palmas nok en gang.... Kort oppsumert...

Mandag ble en flott stranddag på Las Canteras, Las Palmas. Ferdig "stekte" reiste vi inn til gamlebyen (Vegeta), hvor vi lunsjet på eksklusive Hotel Madrid, Las Palmas. Ligger rett ved et praktfult bygg, som vi tror er Litteraturhuset eller noe i den stilen... :-) Deretter besøkte vi Cristóbal Colón-museet (Christoffer Columbus residens på Gran Canaria) og fikk dagens kulturelle innslag.
Middagen ble inntatt på Jamón Jamón og bestod av 8 nydelige tapas-retter.

 

Tirsdag var reisedag for Lise og Jon Ivar, men vi rakk en rask tur ned i Arucas for å se på bl.a. skotøy og krydderier, før vi måtte kjøre til flyplassen. Vi håper de har kost seg her i Arucas. Det har vært veldig koselig å ha de på "besøk" :-) (Vi er jo selv på besøk :-D) Etter å ha sagt ha det bra og ønsket god tur hjem, reiste vi til Las Arenas og shoppet før vi reiste opp til Arucas igjen.
Middagen ble inntatt på Kina-restauranten hvor and og biff stod på menyen ;-) ... igjen... :-D
Onsdag så ut til å bli nok en flott stranddag, så etter frokost pakket vi sekkene og reiste til Playa de Las Canteras. Været var flott, og godt og varmt, men noen skyer innimellom. Blåste litt, så da gikk det greit å ligge på stranden uten parasoll :-D Det var en del maneter i vannet, både små og store, så det ble gjentagende ganger varslet over høytaleranlegget at det ikke var anbefalt å bade. Det blir litt kjedelig med kun soling på stranden for Jon, så han valgte å sitte på et av de mange "vannhullene" på Paseoen med en kald Tropical :-) Gradestokken viste på det meste 34gr (Turiststolpen), så det vil vel si at det var ca 29-30gr på det meste. Forresten fikk både Jon og undertegnede klippet håret i dag :-) Jon klarte seg alene, mens jeg syntes det var greit å ha Scott som tolk :-) Jon betalte 6,- Euro, jeg betalte 6,- Euro - det er billig!! Etter litt shopping på El Corte Inglés og Carrefour reiste vi opp til Arucas igjen.


Middagen i dag ble inntatt på De Enyesque. Nydelig mat de har der altså :-) 

 


Nå er det straks kvelden for undertegnede gjesteskribent,
Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar